Главная » 2015 » Июль » 22 » ТОВ «ЮНАЙТЕД КЕПІТАЛ ГРУП ЛТД»,
14:19
ТОВ «ЮНАЙТЕД КЕПІТАЛ ГРУП ЛТД»,

ТОВ «ЮНАЙТЕД КЕПІТАЛ ГРУП ЛТД», (КОД ЄДРПОУ 38779551")

 створена 14 серпня 2013 року   відповідно до реєстраційних документів Компанія внесена до реєстру фінансових компаній відповідно до розпорядження Національної комісії, що здійснює державне  регулювання у сфері ринків фінансових послуг серія ІК №139.

    ЮНАЙТЕД КЕПІТАЛ ГРУП ЛТД — провідна фінансова компанія, що надає повний спектр професійних послуг в сфері ринку капіталу, корпоративних фінансів, мікрокредитування. Знання місцевого ринка в поєднанні з західними підходами до ведення бізнесу та сучасними технологіями гарантують найвищу якість послуг нашим клієнтам.

   У 2015 році Компанія провела первинне розміщення облігацій на загальну суму  9 млн. гривень с дохідністю 32% річних, що підтверджується Свідоцтвом про реєстрацію  випуску облігацій підприємств, яке було видано Національною комісією з цінних паперів та фондового ринку  22 квітня 2015 року (реєстраційний номер 07/2/2015)

   ЮНАЙТЕД КЕПІТАЛ ГРУП ЛТД — це команда професіоналів, молодого и стрімко розвиваючогося колективу на ринку фінансових послуг. Своїм новаторським підходом, компетенцією та надійністю ми допомагаємо клієнтам реалізувати інвестиційні можливості в Україні. Наша команда має значний досвід в координуванні угод у відповідності до індивідуальних вподобань кожного нашого клієнта.

   Компанія ЮНАЙТЕД КЕПІТАЛ ГРУП ЛТД завжди прагне підвищувати якість обслуговування клієнтів, використовуючи власний досвід  та досвід партнерів, а також –  найновіші світові технології  в галузі фінансових послуг.

Просмотров: 394 | Добавил: diger | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Investigationes
CHARLES S. ANDREWS
3139 Brownton Road
Long Community, MS 38915



+7 495 287-42-34 info@ucoz.com
Mirum
sample map